Ingredienser
400 g kalvfärs
2 msk tomatpuré
4 tunna skivor Parma- eller Serranoskinka
1 förp. ( 125 g) mozzarella
2 msk färsk grovhackad oregano eller 1 tsk torkad
1-2 msk smör eller margarin
salt, nymald svartpeppar
Sås
1 dl vitt vin
1 dl matlagningsgrädde
salt, svartpeppar
2-3 msk klippt gräslök
oliver
tomater
Mycket goda, smakar mer än vanliga tråkiga biffar! Såsen var underbar! :)
Oerhört goda biffar, men mina smakade lite tunt vilket troligtvis beror på att jag tog för lite utav någon krydda samt att jag ersatte parmaskinkan med annat. Kommer definitivt göras igen! /Christian
Dessa biffar blev succe hos oss, två vuxna med två kräsna barn. Kan verkligen rekommenderas!. Hade varken kalvfärs eller parmaskinka så det fick bli nötfärs och påläggsskinka och det funkade kanon!
Gudomligt goda. Vi kommer att göra dessa flera gånger ..
Verkligen jättegoda. Jag använde vanlig skinka för att göra dem lite mer "barnvänliga". Jag valde även att reda såsen lite då jag tycker om när sås är lite tjockare. Detta blir en klar femma!
Supergoda men tite svårt att få ihop dem till biffar eftersom att jag hade så mycket mozzarellla ost i men det blev bra öndå till slut ;-)
JÄTTEGOTT!!!!!
Jättegoda biffar men såsen var inget för mig..kanske använde ett för tråkigt vin vem vet... TIPS! Jag lägger i lite Bonjour vitlöksost i färsen för att den ska hålla ihop, skippar tomatpurén och använder timjan istället för oregano... Jag har inte ändrat receptet med flit eller för att det inte var gott utan för att jag har trott att jag kunnat receptet utantill och gjort på detta viset;) Smaklig måltid!
Riktigt bra. Tack för receptet. Lagade exakt efter receptet, men glömde oregano. Tillsatte det i såsen i stället. Det gick också bra.