Italienska hamburgare

Serverar: 6 portioner

Roligt och gott att prova på en annorlunda hamburgare.

Ingredienser

  • 6 Pågen Partaj hamburgerbröd
  • 400g nötfärs
  • ½ riven, gul lök
  • ½ tsk salt
  • 1 krm nymald svartpeppar
  • 3 soltorkade tomater i olja, hackade
  • 1 msk olja
  • Tillbehör
  • 1 dl hyvlad parmesan
  • 3 msk pinjenötter, rostade
  • ½ ask ruccolasallad
  • Instruktioner

    1. Blanda samman färs, lök, kryddor och soltorkad tomat.
    2. Pensla med oljan och stek eller grilla hamburgarna.
    3. Servera i bröd med parmesan, pinjenötter och ruccola.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben