Jambalaya på quinoa

Serverar: 4 portioner

En spännande och god variant.

Ingredienser

  • 4 dl röd och/eller vit quinoa
  • 400 g chorizo (eller annan stark korv)
  • 2 morötter
  • 2 paprikor
  • 1 gul lök
  • 2 vitlöksklyftor
  • 2 tsk chilipulver
  • 2 msk curry
  • 2 msk citronsaft
  • 2 msk honung
  • 2 dl kokta kidneybönor
  • Olja till stekning
  • Peppar
  • Salt
  • Instruktioner

    1. Koka quinoan enligt anvisning och låt den svalna.
    2. Strimla korv, paprika och morot. Hacka lök och vitlök. Hetta upp olja i en stekpanna. Fräs curry, chilipulver och vitlök. Lägg i grönsaker och korv och stek cirka 5 minuter.
    3. Tillsätt quinoa, citronsaft, honung och bönor. Låt allt bli varmt och smaka av med salt och peppar.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben