Quinoa med ädelost och äpple

Mycket gott till Man kan ju ha det till grillat om man vill det

Ingredienser

  • 2 dl quinoa
  • 4 dl vatten
  • 2 st äpplen
  • 1 msk pressad citron
  • 1 dl russin
  • 1 bit ädelost, ca 100g
  • 1 tsk salt
  • Instruktioner

    1. Skölj quinoan i kokande vatten. Koka den i dubbelt så mycket vatten som quinoa i 12-15 min för vit och röd, och ca 20 min för svart quinoa. Den svarta kan gärna ha varit blötlagd några timmar. Låt stå och häll av vatten om det inte har sugits upp.
    2. Tärna äpplena och ädelosten. Pressa citronsaft över äpplena.
    3. Blanda ner russinen, äpplena, citronsaft och ädelosten i de kokta quinogrynen.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben