Japansk wokad teriyakibiff med purjo och sesam
Serverar:
4 portioner
Både snabbt och supergott!
Ingredienser
800 g entrecote eller lövbiff
Ca 15 cm purjolök
¾ dl sesamfrön
2 ½ dl teriyakisås
Salt
Svartpeppar
Tillbehör
Jasminris
Extra teriyakisås
Liten sallad på maschesallat och strimlad röd paprika
Instruktioner
Strimla köttet och krydda med salt och svartpeppar.
Hetta upp olja och stek köttet snabbt så det får en gyllenbrun färg. (Lägg inte för mycket kött på en gång så det börjar koka)
Strimla purjon tunt och låt den fräsa några sekunder, tillsammans med sesamfröna,
Häll över teriyakisås och låt koka upp snabbt.
Servera med tillbehören.
Liknande recept
Wokat fläsk med purjo & paprika
4
Wokade nudlar med fläskfilé
4.7
30 min
4
15
Wokad falukorv med Mrs Cheng's Wok Sauce
4.6
4
4
Kräftpasta med purjo och paprika
4
20 min
4
1
Teriyakikyckling med purjo och paprika
4
4
1
Wokade räkor i krämig currysås
5
20 min
4
1
Blandostpaj med paprika & purjo
45 min
4
Wokad fläskfilégryta
5
4
1
Wokad kyckling
4
1
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!