Joakims kycklinggryta

Serverar: 4 portioner

På detta recept är det inte angivet exakt hur mycket av varje utan man kan fritt öka eller minska beroende på vad man tyckert om. En gryta som är perfekt att göra om man är många till bords

Ingredienser

  • 1/2 - 1 per person kycklingfileér
  • 1 st grön paprika
  • 1 st röd paprika
  • Lök ( charlottenlök)
  • Champinjoner
  • Grönpeppar
  • lite rosé peppar
  • Franska örter
  • Dijon senap
  • Sambal olek
  • Crème fraiche
  • Mjölk
  • Salt
  • vitpeppar
  • Ev vitlök
  • Ev rödvin
  • Ev hönsbuljong
  • Instruktioner

    1. Skär ner paprika och lök o champinjoner, hacka grönpeppar, smula sönder rose peppar. Fräs i matfett inte för hårt, häll i senap sambal olek, crème fraiche + mjölk eller grädde salt peppra. Red av
    2. Krydda kycklingen salt + vitpeppar franska örter, fräs den halvfärdig lägg filéerna i såsen och sjud dom på svag värme ca 10 minuter. Servera med pommes chateuá eller ris

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben