Julig äppelsallad

Gott att servera till skinka, revben eller som grön rätt.

Ingredienser

  • 2 dl grekisk yoghurt
  • 1 msk grov senap
  • 2 tsk äppelcidervinäger
  • 1 msk honung
  • 1/2 krm kanel
  • Salt
  • Peppar
  • 2 äpplen
  • 10 cm purjolök
  • 50 g valnötter
  • Instruktioner

    1. Rör ihop yoghurt, senap, vinäger, honung och kanel.Smaka av med salt och peppar.
    2. Tvätta, kärna ur och tärna äpplena fint. Skölj och strimla purjolöken och hacka valnötterna grovt.
    3. Vänd ner allt i såsen och låt stå kallt och dra någon timme före servering.
    4. Lycka till! Smaklig måltid

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben