Kalops

Serverar: 4 portioner

Mammas recept och allt mamma gör är gott...

Ingredienser

  • ½ kg fläskgrytbitar
  • Morötter
  • Salt
  • Vitpeppar
  • 8-10 kryddpepparkorn
  • 4-6 lagerblad
  • Instruktioner

    1. Skär köttet i bitar.
    2. Krydda.
    3. Stek till köttet fått fin stekyta. Töm på vatten så det nästan täcker köttet i en gryta. Lägg i kryddpepparkorn och lagerblad och koka köttet poröst ca: 45 minuter.
    4. Avred med mjöl och vattenblandning.

    Liknande recept

    4.8
    2 h
    4-6
    5
    3.8
    2 h 15 min
    4-6
    1

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Maten här och där
    Det är inte bristen utan substituten som får att längta efter maten dä...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben