Kantarelldoftande fläskfilé i panna

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

Servera med fullkornsris och broccoli

Ingredienser

  • 400 g fläskfilé
  • matfett, till stekning
  • 2 dl crème fraiche
  • 1,5 msk Touch of Taste Kantarellfond
  • 10 st körsbärstomater
  • 1 msk färsk timjan, grovhackad
  • 50 g kantareller, konserverade eller frysta
  • Instruktioner

    1. 1. Skär fläskfilén i centimeter tjocka skivor. Krydda med salt o peppar, stek i en panna tillsammans med kantarellerna tills de är gyllenbruna.
    2. 2. Slå över crème fraiche , kantarellfond och tomater, rör om och låt småkoka i några minuter.
    3. 3. Strö över timjan.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    e-stjernan 11 maj 2010

    Jättegod rätt :)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben