Kantarelldoftande fläskfilé i panna
Serverar:
4 portioner
Tid:
20 minuter
Servera med fullkornsris och broccoli
Ingredienser
400 g fläskfilé
matfett, till stekning
2 dl crème fraiche
1,5 msk Touch of Taste Kantarellfond
10 st körsbärstomater
1 msk färsk timjan, grovhackad
50 g kantareller, konserverade eller frysta
Instruktioner
1. Skär fläskfilén i centimeter tjocka skivor. Krydda med salt o peppar, stek i en panna tillsammans med kantarellerna tills de är gyllenbruna.
2. Slå över crème fraiche , kantarellfond och tomater, rör om och låt småkoka i några minuter.
3. Strö över timjan.
Liknande recept
Kantarelldoftande fläskfile à la Viktväktarna
4.5
1 h
4
5
Fläskfilé i chutneysås
4
25 min
4
3
Fläskfilé under roqueforttäcke
4.9
30 min
4
4
Fläskfilé med franska smaker
4.6
4-5
2
Fläskfilé med ox- och rödvinsfond
4
4
1
Thailändsk fläskfilé
4
4
1
Wokade nudlar med fläskfilé
4.7
30 min
4
15
Ostgratinerad fläskfilé
4.7
35 min
4
53
Örtfylld fläskfilé
5
45 min
4
Kommentarer (1)
e-stjernan
11 maj 2010
Jättegod rätt :)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!
Jättegod rätt :)