Karins fiskgryta

Serverar: 6 portioner

Tid: 30 minuter

En gång när jag inte visste vilken mat jag skulle bjuda på tog jag av det som fanns. Och det blev en fantastisk god fiskgryta.

Ingredienser

  • Lax 4 portionsbitar
  • Torsk 3 portionsbitar
  • 400 g skalade räkor
  • 3 ägg (hårdkokta)
  • 1 dl grädde
  • 1 dl crème fraiche
  • Vetemjöl
  • 3 dl örtbuljong
  • Salt
  • Peppar
  • Smör
  • Instruktioner

    Dela fiskbitarna och fräs dem i smöret med salt och peppar. Strö över vetemjöl så det täcker ett tunt lager över fisken. Fyll i buljongen, grädde och crème fraiche och koka 10-15 min. Skala och hacka äggen. Blanda i ägg och räkor och låt det bli varmt. Serveras med kokt potatis och sallad.

    Liknande recept

    4
    30 min
    4
    2

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben