Karins fläskfilé

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Snabblagad, god.

Ingredienser

  • 8 hg fläskfilé
  • Salt
  • Svartpeppar
  • Sås
  • 3-4 dl hackad svamp
  • Smör
  • ½-1 dl vitt vin
  • 2 dl crème fraiche
  • ½ dl cantadou vitlöksost
  • 2-3 dl grädde
  • 2 msk fransk senap
  • Salt
  • Svartpeppar
  • Instruktioner

    1. Skiva fläskfilén i cirka 1½ cm breda skivor, bryn dessa på båda sidor och låt steka i några minuter, strö på salt och svartpeppar.
    2. Sås: Bryn svampen (champinjoner eller kantareller) i smör, slå på vin, tillsätt creme fraiche, cantadou vitlöksost, grädde och fransk senap. Tillsätt salt och vitpeppar efter tycke och smak.
    3. Låt puttra en stund och lägg i fläskfilén, låt allt bli genomvarmt före serveringen.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben