Karins kavring
Serverar:
2 portioner
Bröd.
Ingredienser
2 dl mörk maltsirap
5 dl mellanmjölk 1,5%
1 msk brödkryddor, malda
1 tsk bakpulver
2 tsk bikarbonat
1 l rågsikt
Instruktioner
Blanda alla ingredienser väl i en bunke. Klicka sedan i degen i 2 smorda avlånga brödformar. Degen skall vara lös. Den skall inte jäsa.
Grädda i 150º i ca 1 tim.
Liknande recept
Karins smulpaj
4.6
4-6
12
Årjängs Kavring
5
1 h 40 min
2
4
Karin´s Svartvinbärsstek
4.6
4-6
8
Dagis kavring
5
2 h 30 min
6
3
Karins Päronkaka
1
30 min
6
2
Kavring
1
Karins daimtårta
5
2
Matjesilltårta med botten av kavring
5
8
Kavring klassisk
5
6
9
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!