Kasslerrätt med keso

Serverar: 4 portioner

Kesoröran ser lite torr ut när man brer ut den över kasslern, men både kasslern och keson vätskar sig i ugnen, så det blir mycket saftigt och gott.)

Ingredienser

  • 400 g kassler i skivor
  • Tomater i skivor eller paprika i strimlor
  • 250 g keso
  • 1 hackad gul lök
  • 1-2 dl riven ost
  • 1 msk paprikapulver
  • (salt)
  • svartpeppar
  • Instruktioner

    Sätt ugnen på 225 grader. Lägg kasslerskivorna i botten på en ugnsfast form. Lägg på paprikastrimlor eller tomatskivor. Blanda keson med hackad lök, ost och kryddor och bred ut blandningen över kasslern. Gratinera ca 20 minuter.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben