Katrins fiskgryta

Serverar: 6 portioner

Tid: 1 timme

En annorlunda och god gryta som passar perfekt till kokt pressad potatis

Ingredienser

  • 1 stor skivad purjolök
  • 6 rivna morötter
  • 2 fiskbuljongtärningar
  • 3 dl vatten
  • 800 g torskfilé
  • 6 dl créme fraiche
  • 3 tsk salt
  • 2 tsk svartpeppar
  • Citronpeppar efter smak
  • Instruktioner

    1. Bryna den skivade purjolöken och morötterna i margarin.
    2. Smula ner buljongen och häll på vatten, crème fraiche och kryddor.
    3. Låt puttra i hop någon minut. Lägg sedan i fisken och sjud grytan tills fisken är klar.
    4. Smaka av och krydda mer om det behövs.

    Liknande recept

    4
    30 min
    4
    2

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben