Kerstins gratinerade kassler

Serverar: 4-6 portioner

Ytterligare ett recept från en arbetskamrat. Har gjort det flera gånger och det är alltid lika populärt och gott. En riktig bjudrätt!

Ingredienser

  • 500-600 g kassler
  • Tomater i skivor
  • 5 dl crème fraiche
  • 1 bit Blue Castello-ost
  • Persilja
  • Instruktioner

    1. Skiva kasslern tunt och lägg på rad i en ugnsform. Placera tomatskivorna i rad på ömse sidor.
    2. Blanda crèeme fraich och ost och bred blandningen över kasslern. Gratinera i 225* ca 20 minuter.
    3. Servera med ris och sallad

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    pion8171 8 september 2009

    Den här kassler gratängen går fort att göra och kan andvändas både till vardag och fest...och mycket god

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben