Kladdiga choklad- och mandelmuffins

Serverar: 14 portioner

Tid: 30 minuter

Mjölkfria muffins fyllda med bitar av mörk choklad och mandel.

Ingredienser

  • 50 g mjölkfritt margarin
  • 2 ½ dl sojadryck/havredryck
  • 100 g mörk choklad
  • 100 g mandel
  • 2 dl socker
  • 4 dl vetemjöl
  • 1 msk kakao
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 2 tsk bakpulver
  • Instruktioner

    1. Smält fettet och häll i mjölken.
    2. Hacka choklad och mandel. Blanda vätskan med de torra ingredienserna till en smet.
    3. Fyll formarna till två tredjedelar. Grädda i 12-15 minuter i 200°.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    kockjohan83 18 augusti 2012

    Dessa blev toppen-goda, lätta att göra också. Tack för ett bra recept!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben