Knäckebröd

Tid: 1 timme 10 minuter

Jättegott knäckebröd.

Ingredienser

  • 2 dl majsmjöl
  • 2 dl dinkelmjöl
  • ½ dl solrosfrön
  • ½ dl linfrön
  • ½ dl sesamfrön
  • ½ tsk flingsalt
  • ½ dlrapsolja
  • 2 dl kokande vatten
  • Instruktioner

    Blanda ihop allt i en bunke. Kavla ut mycket tunt på en plåt över hela bakplåtspappret. Markera med kniv till rutor. Strö på flingsalt. Grädda i 150 grader i 1 timme.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Sallader
    De finns så mycket att göra en god och matig sallad på så här års. Bar...

    Maten här och där
    Det är inte bristen utan substituten som får att längta efter maten dä...

    Mat av rester
    Man behöver inte göra en fet pyttipanna så fort det blir över mat från...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben