Köttfärsbiffar med rödbetor (bra LCHF mat)

Serverar: 4-6 portioner

Tid: 30 minuter

4 - 6 biffar, beroende på hur stora biffar du önskar.

Ingredienser

  • 600 g köttfärs (nöt-, kalv-, lamm- eller blandfärs)
  • 2 äggulor
  • 1 dl tärnade inlagda rödbetor
  • 1 msk dijonsenap
  • ½-1 dl grädde (så smeten blir lagom fast)
  • Salt
  • Peppar
  • Smör för stekning
  • Instruktioner

    1. Blanda köttfärs, ägg, senap, rödbetorna, salt och peppar. Tillsätt grädde tills smeten känns smidig, inte för torr eller blöt. Gör 4 – 6 biffar och stek dem i mycket smör.
    2. Servera med en grönsallad eller blomkål-, broccolimos.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben