Köttfärsgryta

Serverar: 4 portioner

Tid: 10 minuter

Den är god

Ingredienser

  • 500g köttfärs
  • 1 gul lök
  • lite olja
  • 1 msk smör
  • 1 msk vetemjöl
  • 1 burk krossade tomater
  • 1 msk tomat pure
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 1½ tsk salt
  • 2 krm svartpeppar
  • 2 tsk oregano
  • 1 tsk timjan
  • 1 tsk paprika pulver
  • 1 krm chili peppar
  • 5 dl kokta pasta skruvar ellen en annnan sort
  • 2 tomater tärnade
  • Instruktioner

    Fräs lök i en gryta med lite olja. Bryn köttfärs i smör i en stekpanna och lägg över efter hand i en gryta. Strö över vetemjöl och rör om. Tillsätt krossade tomater, tomatpure, vitlök salt, kryddor och låt koka ca 5 min. Blanda sist i pastan och rör om.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    tina62 27 september 2008

    Jättegott! Synd bara att p inte står. men så mycket har jag inte ätit ändå. Man får inte bli manisk.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben