Köttfärsgryta

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

En lättlagad rätt som går snabbt att tillaga och som är omtyckt av både barn och vuxna

Ingredienser

  • 500 g köttfärs (helst nötfärs)
  • Smör
  • 1 burk hela champinjoner ca 400 g
  • 1 buljongtärning
  • 3 dl vatten
  • 4 msk kinesisk soja
  • 2 dl matlagningsgrädde
  • 1 röd paprika
  • Salt
  • Peppar
  • Pasta
  • Instruktioner

    1. Bryn färsen smulig i smör. Rör ner champinjonerna. Stänk över sojan och krydda med salt och peppar.
    2. Smula över buljongtärningen och späd med vatten och grädde. Tillsätt paprikan. Låt koka sakta i 5 minuter. Serveras med kokt pasta t.ex penne och en sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben