Köttfärsgryta

Serverar: 4-6 portioner

Vardagsgryta

Ingredienser

  • 500 - 700 g köttfärs
  • 1 paprika
  • 2 gula lökar eller purjolök
  • 2 morötter
  • 1 burk champinjoner
  • 50 g bacon
  • 3 dl grädde
  • 2 msk tomatpuré
  • Salt
  • Peppar
  • Soya
  • Instruktioner

    1. Hacka lök, paprika och skär morötterna i tunna skivor.
    2. Skär bacon i bitar och fräs allt i lite margarin eller smör.
    3. Tillsätt svamp och tomatpuré. Fräs köttfärsen och blanda ihop med grönsakerna.
    4. Häll på grädden och krydda.
    5. Låt allting puttra i ca 15 minuter. Servera med spaghetti.

    Liknande recept

    Kommentarer (3)

    monkan1 12 februari 2008

    Idag tillagade jag din Köttfärsgryta. Den tyckte vi om!! Tack för receptet! / Monkan

    monkan1 10 april 2008

    Hej måste blivit en miss förra gången. Jag ger den här grytan 5 stjärnor. Supergod! Tack än en gång./ Monkan

    GR 11 maj 2009

    Detta gillades av hela familjen!! Modifierade lite - färska champisar, inget bacon hemma och matlagningsgrädde,men gott ändå.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben