Köttfärsgryta med curry, kål och äpple

Serverar: 4 portioner

Himla god

Ingredienser

  • 600 g nötfärs
  • 1 + 1 tsk curry
  • 1 + 1 msk rapsolja
  • 1 gul lök , skivad
  • 2 äpplen , tärnade
  • 7 dl strimlad vitkål
  • Salt
  • Peppar
  • 1 1/2 dl lättöl
  • 5 dl köttbuljong
  • 2 lagerblad
  • 2 msk hackad persilja
  • Potatis
  • Instruktioner

    Bryn färsen och 1 tesked curry i oljan och lägg över i en gryta. Fräs lök, äpple, kål och curry i olja. Lägg i grytan. Salta och peppra. Tillsätt öl, buljong och lagerblad. Koka grytan i 10 minuter. Toppa med persilja och servera med kokt potatis.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben