Köttfärsgryta med pasta

Serverar: 4-5 portioner

En god blandning av wokgrönsaker, köttfärs och pasta!

Ingredienser

  • 200 g penne el. annan pasta
  • 500-600 g köttfärs
  • Smör eller olja
  • Salt
  • Svartpeppar
  • 1 burk krossade tomater (400 g)
  • 1 påse wok-grönsaker (ca 500 g)
  • 1-2 msk kalvfond el.1 köttbuljongtärning
  • 1 vitlöksklyfta
  • Chilisås
  • Instruktioner

    Koka pastan enl anvisning på förpackningen. Fräs färsen i smör eller olja, salta och peppra lätt och häll på tomaterna. Späd med vatten så att det precis täcker och låt puttra 5-6 min under lock. Ha i grönsaker, fond och vitlök och låt koka ca 5 min. Vänd ner pastan och smaka av. Tillsätt ev. chilisås.

    Liknande recept

    4.8
    30 min
    5-6
    4

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben