Kokos- och apelsinkakor

Serverar: 45 portioner

Mer lättbakat kan det inte bli. Rör ihop allt i kastrullen och klicka ut på plåt.

Ingredienser

  • 50 g smör
  • 1 påse apelsinskalstärningar, 50 g
  • 1 dl strösocker
  • 1 msk vetemjöl
  • 1 tsk bakpulver
  • 3 dl kokosflingor
  • 1 ägg
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på175 grader. Smält smöret i en kastrull, ta från värmen. Tillsätt apelskalstärningar ock socker.
    2. Blanda mjöl, bakpulver och kokos och rör ner det i smeten och rör till sist ner ägget. Klicka ut teskedsstora klickar glest på plåt med bakplåtspapper. Grädda mitt i ugnen i ca 7 minuter tills de fått fin färg.

    Liknande recept

    5
    1 h 20 min
    10
    2

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben