Serverar: 12 portioner
15 min + 5 min i ugn Rulltårtan kan bakas flera veckor innan festen och frysas in. Variera smaken på fyllningen med andra citrusfrukter.
1. Sätt ugnen på 250°. 2. Vispa ägg och socker pösigt. Blanda potatismjöl, kakao och bakpulver och rör ner i smeten tillsammans med kokosen. Lägg ett bakplåtspapper i en långpanna, ca 30 x 40 cm. Häll i smeten. 3. Grädda mitt i ugnen ca 5 min. Stjälp upp kakan på ett sockrat bakplåtspapper och dra bort det papper som kakan gräddats på. Låt kakan kallna under en bakduk. 4. Skölj limen noga i ljummet vatten. Riv av skalet och pressa ur saften. Rör smör och florsocker smidigt. Tillsätt lime- skal och limesaft. Färga krämen svagt grön med hushållsfärg. 5. Bred krämen på kakan och rulla ihop hårt. Förvara kakan kallt till servering.