Kokosfisk

Serverar: 4 portioner

Det går utmärkt att steka också

Ingredienser

  • 500 g vita fiskfiléer
  • 1⁄2 tsk salt
  • 2 msk Arla® Smör-&rapsolja
  • Marinad
  • 2 1⁄2 dl lätt kokosmjölk
  • 1 msk konc kycklingfond
  • 1 tsk riven färsk ingefära
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • Rivet skal och saft av 1⁄2 st lime
  • 1⁄2 tsk sambal oelek
  • Instruktioner

    Blanda ihop marinaden i en form. Dela fisken i portionsbitar och lägg ner i marinaden. Låt stå minst 2 tim i kyl. Ta upp fisken och torka av den. Häll marinaden i en kastrull. Pensla fisken med smör-&rapsolja. Salta. Grilla fisken i grillhalster över glöd. Koka upp marinaden.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben