Smält margarinet och låt det svalna. Vispa ägg och socker ljust och pösigt.
Blanda samman kokosflingor, mjöl, bakpulver och vaniljsocker. Rör tillsist ner det smälta margarinet. Rör till en jämn smet.
Ställ ut ca 22 aluminiumformar på bakplåt. Fördela smeten i dem, men fyll inte mer än till drygt hälften.
Grädda mitt i ugnen ca 10 - 12 minuter eller tills kakorna har fått fin färg och känns torra.
Gräddas i 200-225 grader....
Mina småkillar ÄLSKAR dessa kokosmuffins....
fia82095 augusti 2008
Världens goaste!!! Men stoppar man i lite hackad choklad i varje muffins blir de himelska!!! Mmmmmm
Bappi6 augusti 2008
Smakar som himelska fröjder från barndomens år utan choklad.
lindarosenquist29 november 2008
Jättegoda. Tack för ett bra recept. Jag gjorde också en "fest-variant" som cup-cakes och det blev VÄLDIGT uppskattat. Hade chokladfrosting och strödde kokosflingor på som dekoration. 100g filadelfiaost, 60 g smör, 5 dl florsocker, 1 tsk vaniljsocker, ½ dl kakao, 1 msk varmt kaffe. Rör ihop och smeta på rikligt. Choklad och kokos är verkligen en lyckad kombination men de är goda precis som de är också!
cia835 maj 2010
Underbara! Med 2-3 msk kakao blir dom mumsiga för chokladälskaren!
toppentjej24 januari 2011
Himla smaskigt!! Jag hade i 100g grovhackad choklad i smeten och resultatet smakade som en blandning mellan traditionella muffins, kokostoppar och chocolate chip cookies - Det säger väl allt!? ;-)
heartfriend16 maj 2011
provade dessa med glutenfri mjölmix de var goda, men första gången jag misslyckades med muffins, så jag får prova dessa igen med vanligt mjöl.
Gräddas i 200-225 grader.... Mina småkillar ÄLSKAR dessa kokosmuffins....
Världens goaste!!! Men stoppar man i lite hackad choklad i varje muffins blir de himelska!!! Mmmmmm
Smakar som himelska fröjder från barndomens år utan choklad.
Jättegoda. Tack för ett bra recept. Jag gjorde också en "fest-variant" som cup-cakes och det blev VÄLDIGT uppskattat. Hade chokladfrosting och strödde kokosflingor på som dekoration. 100g filadelfiaost, 60 g smör, 5 dl florsocker, 1 tsk vaniljsocker, ½ dl kakao, 1 msk varmt kaffe. Rör ihop och smeta på rikligt. Choklad och kokos är verkligen en lyckad kombination men de är goda precis som de är också!
Underbara! Med 2-3 msk kakao blir dom mumsiga för chokladälskaren!
Himla smaskigt!! Jag hade i 100g grovhackad choklad i smeten och resultatet smakade som en blandning mellan traditionella muffins, kokostoppar och chocolate chip cookies - Det säger väl allt!? ;-)
provade dessa med glutenfri mjölmix de var goda, men första gången jag misslyckades med muffins, så jag får prova dessa igen med vanligt mjöl.