Kokta revbenssjäll

Serverar: 5-6 portioner

Tid: 1 timme

Mångas favorit på julbordet. Men passar när som.

Ingredienser

  • ca 500 gram tjocka revbenspjäll
  • vatten
  • 1 köttbuljong
  • salt
  • vitpeppar
  • grillkrydda
  • vitlökspulver
  • Instruktioner

    1. Skär revbensjällen i lagom bitar. Krydda & stek dem så de får fin färg. Lägg dem i en gryta & häll på vatten så det täcker dem. Smula sönder köttbuljonen & lägg den i grytan.
    2. Låt koka på svag värme i ca 60 min .Syns när köttet börjar släppa från benet.
    3. Srevera med kokt potatis & en god sås.

    Liknande recept

    4
    1 h 30 min
    20
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben