Kokta havskräftor

Serverar: 2-4 portioner

Tid: 8 minuter

Kokta havskräftor

Ingredienser

  • 1 kg havskräftor
  • 3 l vatten
  • 1 dl salt
  • 1 knippe krondill
  • Instruktioner

    Koka upp vatten och salt i en stor kastrull. Lägg i kräftorna och se till att dom täcks med vattnet och fort på med locket. Låt koka de stora kräftorna i 8 min. och de små i 5 min. Häll upp allt i en bunke och låt dom svalna. Det är viktigt att inte doppa i fingrarna för hållbarheten skull. Njut med en nubbe till!

    Liknande recept

    4
    1 h 30 min
    20
    1

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    September är skaldjursmånad
    Nu när det är tidig höst och vattnet normalt blir lite kallare är d...

    Havskräfta
    Havskräftan kallas även kejsarhummer eller norsk hummer. Den påminner...

    Hummer
    Hummern är verkligen ett skaldjur med hög lyxfaktor. Den lever på klip...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben