Kreolskans Söndagsgryta

Serverar: 6 portioner

Tid: 1 timme

En himmelsk gryta...

Ingredienser

  • 900 g Fläskfilé
  • 2 Stora Kabanosskorvar
  • 1 Burk Syltlök
  • 1 Burk svarta urkärnade Oliver
  • 2 röda paprikor i strimlor
  • 2 dl hackad ättiksgurka
  • 5 dl Vispgrädde
  • 1 msk Vetemjöl
  • Ganska mycket ( 4 - 5 tsk Mejram)
  • Salt
  • Svartpeppar
  • Instruktioner

    Bryn köttet och lägg i en stor gryta. Lägg i syltlök, oliver, paprika, ättiksgurka och mejram i grytan med köttet. Vispa ihop vetemjöl med lite grädde eller vatten och häll i grytan. Smaka av med salt och svartpeppar. Låt koka ihop och lägg mot slutet i kabanosskorvarna i bitar. Denna kan göras helt klar och värmas upp när gästerna kommer. Smaklig Måltid. Lycka till

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben