En lite "hetare" gryta som värmer.
Ingredienser
2 gula lökar
2 paprikor valfria
300-400 g köttfärs
Smör eller margarin
1 burk (ca 425 g) tomater
Ca 1 tsk salt
1 krm vit- eller svartpeppar
1 pressad viktlöksklyfta
1-1 ½ tsk chili- eller paprikapulver
Persilja
Instruktioner
- Hacka löken och paprikan och fräs det i en gryta. Bryn färsen och rör om till en grynig massa, som blandas ner i grytan.
Tillsätt tomaterna med sitt spad, salt, peppar, vitlök och chili- eller paprikapulver. Låt allt sakta sjuda under lock ca 30 min.
Grytan blir "hetare" med chili.
- Servera med ris och sallad.
Liknande recept
Kommentarer (0)
Relaterade Artiklar
Zinfandel
Drick ett neutralt vitt vin, drick ett ljust rosévin med viss sötma...