Kustens pärla

Serverar: 4 portioner

Tid: 45 minuter

Lätt, snabb och god

Ingredienser

  • Hel fläskfilé ca 600 g
  • 1 gul lök
  • 2 tsk curry
  • 2-3 tomater
  • Skal av apelsin
  • 3 dl grädde
  • 1 burk champinjoner
  • 1 burk (312g) aprikoser/eller mandariner
  • Instruktioner

    Stek fläskfileén i skivor. Hacka den gula löken och sek tillsammans med curryn. 2-3 tomater klyftas och innehållet skärs bort, skalet av apelsin, lägges tillsammans med tomater löken i grytan. slå på 3 dl grädde och slå i en burk skivade champinjoner samt aprikoserna eller mandarinerna. Låt koka under lock i ca 20 minuter, Servera med ris och en grönsallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben