Kycklingfiléer i rosépepparsås

Serverar: 6 portioner

Tid: 30 minuter

Lättlagad ugnsrätt.

Ingredienser

  • 6 kycklingfiléer
  • Smör, till formen
  • 1 tsk salt
  • 1-2 msk soja
  • 1 msk dragon
  • 2 ½ dl matlagningsgrädde
  • 1 dl visprädde
  • 2-3 msk hel eller krossad rosépeppar
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 200 grader. Smörj en ugnsform, inte för stor. Lägg kycklingfiléerna i formen, pensla dem med sojan, strö över dragon och salta lätt.
    2. Blanda gräddsorterna med rosépeppar och häll över kycklingfiléerna. Ställ in ugnen i ca 15-20 minuter, ös filéerna under tiden. Känn efter att kycklingfiléerna är klara genom att sticka i dem, när köttsaften är klar och genomskinlig är kycklingen genomstekt.
    3. Servera med ris, broccoli och/eller en grönsallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben