Kycklingfiléer i thaisås

Serverar: 6 portioner

Tid: 50 minuter

Superenkelt och gott. En snällare kryddad variant på thaimat, som man kan förstärka med röd currypasta och/eller piripirikrydda om man vill "hotta upp den" ytterligare.

Ingredienser

  • 6 kycklingfiléer (=1,5 förp. kronfågel kycklingfileér á 1000 gr))
  • 1 msk smör
  • Salt
  • Svartpeppar
  • 2 strimlade paprikor
  • 1 förp. Kelda thaisoppa (500 gr)
  • 150 gr riven ost
  • Instruktioner

    Salta och peppra de tinade kycklingfileérna. Stek dem i smöret och låt dem få lite stekyta runt om , lägg sedan över dem i en ugnsfast form. Strimla paprikorna och låt dem brynas lätt. Lägg över i den ugnsfasta formen. Blanda thaisoppan med den rivna osten och häll över kycklingfileérna. Gratinera i 225 grader i 20 min. Serveras med ris, pasta, eller pressad potatis och en fräsch sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben