Kycklinggryta

Serverar: 4 portioner

Tid: 50 minuter

En jättegod kycklinggryta!

Ingredienser

  • 4 kycklingfileér (1 kg)
  • ½ tub ädelost
  • Smör
  • ½ dl soja
  • 2-4 dl grädde (gärna vispgrädde)
  • 2 tsk dragon
  • Instruktioner

    1. Skär en ficka i varje filé. Fördela ädelosten. Placera köttet i en smord ugnssäker form. Pensla med sojan över kycklingfiléerna.
    2. Häll grädden runt filéerna och strö över dragon. Sätt in i ugnen 200-225* ugnsvärme i 30 minuter, eller tills köttet känns klart.
    3. Servera med klyftpotatis och en fräsch grönsallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    lenjo19 8 juli 2008

    Enkel och jättegod kycklingrätt som passar både vardag och fest

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben