Kycklinggryta med bacon & räkor

Serverar: 4 portioner

Lättlagad god gryta som gör sig bra till ris.

Ingredienser

  • 1 gul lök
  • 3-4 st kycklingfiléer
  • 1-2 pkt bacon
  • ev 1 msk smör
  • 6 dl (2 påsar) Knorr currysås
  • 200 g salladsräkor
  • 2 dl Crème fraiche
  • salt
  • peppar
  • ev extra curry
  • Instruktioner

    Hacka löken. Strimla kycklingen & baconen.Bryn i smör tills dess att detfått fin färg. Gör currysåsen enligt beskrivningen på förpakningen. Blanda sedan såsen med löken, kycklingen och baconen. Låt stå några minuter för att småkoka, lägg sedan i räkorna. Kryda med salt, peppar och eventuellt lite curry. Smaka av! Servera med ris och t.ex. skogsbärcider.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben