Kycklinggryta med chutney och kokosmjölk

Serverar: 4 portioner

Min improviserade kycklingcurrygryta

Ingredienser

  • 2 kycklingfiléer
  • 2 rödlökar
  • Smör
  • 1 grön paprika
  • Ca 5 champinjoner
  • 1 stor burk bambuskott (ca 400g)
  • Curry, efter behag
  • 1 burk kokosmjölk (400 ml)
  • ½ dl mangochutney
  • Instruktioner

    1. Strimla kycklingen Dela lökarna på 4 och skiva, strimla paprikan och skiva champinjonerna.
    2. Fräs kyckling och lök i smör och curry. Ha i paprika och svamp och låt fräsa med ett tag. Häll i bambuskotten och kokosmjölken. Ha i chutney och koka tills paprika och lök verkar vara klart. Smaka av med salt och peppar. Servera med ris och ev extra chutney.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben