Stek fileérna hela eller strimlade. Krydda med cayennepeppar, curry, salt och svartpeppar.
Pressa i vitlöksklyftorna.
Hacka purjolöken och strimla paprikorna, lägg dessa i grytan.
Blanda tomatpurén, sojan och grädden, häll i och låt puttra 10 min.
Blanda sist i creme fraichen, salta och peppra om det behövs.
Ris eller bulgur är gott till och ett färskt bröd.
Det var gott! Vi var några stycken som åt och alla tyckte om maten, blev tvungen att skriva ut receptet åt en kille.
mariiia8512 februari 2008
Väldigt gott!! Detta kommer jag göra många fler gånger! Så enkelt! Jag bytte dock ut grädden till milda mat 4% och creme fraichen till turkisk yoghurt för det var det enda jag hade hemma.
Vevves17 juli 2008
Detta lät mumsigt, så det måste jag testa en dag. Tack för receptet.
therese1227 augusti 2008
Bjöd på denna rätt när vi var i fjällen i vintras och var många som skulle äta. De vill att jag gör den i år igen när vi ska dit. Mycket god!!
Gul1315 februari 2009
Tack för ett jättegott recept. Finns inget annat att säga än en 5:a från familjen.
terve1 april 2011
Kalasgott, har upprepats flera ggr och personer som
aldrig har frågat efter recept ber nu om detta......
Det var gott! Vi var några stycken som åt och alla tyckte om maten, blev tvungen att skriva ut receptet åt en kille.
Väldigt gott!! Detta kommer jag göra många fler gånger! Så enkelt! Jag bytte dock ut grädden till milda mat 4% och creme fraichen till turkisk yoghurt för det var det enda jag hade hemma.
Detta lät mumsigt, så det måste jag testa en dag. Tack för receptet.
Bjöd på denna rätt när vi var i fjällen i vintras och var många som skulle äta. De vill att jag gör den i år igen när vi ska dit. Mycket god!!
Tack för ett jättegott recept. Finns inget annat att säga än en 5:a från familjen.
Kalasgott, har upprepats flera ggr och personer som aldrig har frågat efter recept ber nu om detta......