Kycklingrullader med Ädelost

Låter gott.

Ingredienser

  • 4 kycklingfiléer
  • 1 bit ädelost c:a 240 g
  • 1 dm purjolök
  • 3 msk crème fraiche
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Stoppa en kycklingfilé i plastpåse och banka på till önskad storlek. Har du ingen köttklubba går det lika bra med en stekpanna!
    2. Rör ihop ädelosten med finhackad purjolök och rör i några matskedar crème fraiche. Salta och peppra. Lägg fyllning på varje kycklingfilé och rulla ihop.
    3. Lägg i en ugnsfast form och stek i ugn på 200 grader ca 45-50 min. Kolla så att kycklingen är helt genomstekt i köttet. Det får inte vara rosa.
    4. Servera med en god pasta!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben