Lammbullar med oliver

Serverar: 4 portioner

Köttbullar är alltid gott...här lammköttbullar med kanel och oliver.

Ingredienser

  • 500 g lammfärs
  • ½ dl Kelda lagalätt
  • 2 pressade vitlöksklyftor
  • 1 dl hackade oliver
  • 1 ägg
  • 1 tsk kanel
  • ½ krm cayennepeppar
  • ¾ tsk salt
  • Arla smör & rapsolja, oliv
  • Instruktioner

    1. Blanda färs, gräddmjölk, vitlök, oliver, ägg och kryddor.
    2. Forma smeten till 20 stora köttbullar.
    3. Bryn köttbullarna i smör&rapsolja i en stekpanna.
    4. Sänk värmen och efterstek 5 – 7 min.
    5. Servera gärna med hela oliver.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben