Lammlever anglais.

Serverar: 4 portioner

Tid: 1 timme 30 minuter

Ett fantastiskt sätt att anrätta en lammlever så att den blir saftig och smakrik.

Ingredienser

  • 1 hel lammlever
  • 250 g bacon
  • Salvia
  • Salt
  • Vitpeppar
  • Smör
  • Instruktioner

    1. Rensa levern från hinnor och större kärl. Ta några blad färsk salvia och banka sönder dom lätt i morteln. Gnugga in salt, peppar och salvia i levern.
    2. Linda bacon runt levern. Sätt i stektermometern och gör ett foliepaket runt levern. Stek på 225 grader till 63-65 grader. Ta ut foliepaketet och låt levern vila ca 30min.
    3. Serveras tunt skivad med kapris, grillade tomater, stekt svamp och potatismos.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben