Serverar: 6 portioner
Tid: 30 minuter
Detta receptet fick mig att BÖRJA äta lax!!!
Skär laxen i mindre bitar. Blanda vatten, hummerfond, creme fraiche, grädde och senap i en låg vid kastrull. Koka ihop såsen något Lägg i fiskbitarna och sjud under lock i ca 10 minuter. Hacka dillen. Rör ner dill och rom i såsen, smaka av med salt. Låt allt få ett uppkok. Servera med pressad potatis och grönsaker.
Zinfandel
Drick ett neutralt vitt vin, drick ett ljust rosévin med viss sötma...
Underbart god fiskrätt. Hade den som bjudrätt, och gästen bara älskade denna maten, Supergod. Hummerfonden och stenbitsrommen gör susen i denna rätten. Mycket goda smaker blev det tillsammans. MVG i betyg TIOL
En god laxrätt som känns lyxig. Romen gjorde att det såg vackert ut men tillförde inte något direkt till smaken.
Går lika bra med bandspagetti till.