Recept från DN
Ingredienser
4 bitar laxfilé (à 125 g)
1 msk rapsolja
1 knippa salladslök
2 dl hackad koriander + korianderblad till garnering
2 msk röd eller grön currypasta
1 burk kokosmjölk (400 ml)
1 dl vatten
½ tsk salt
Till servering
Nudlar eller ris
Instruktioner
- Stek laxfiléerna hastigt i olja, ta upp dem ur pannan.
- Skiva och fräs löken i oljan som finns kvar i pannan, ca 1 min. Tillsätt koriander, currypasta och 1 dl kokosmjölk. Rör om och fräs 1–2 min.
- Späd med resten av kokosmjölken och vattnet, sjud under lock 5 min, salta. Lägg i laxen och sjud ca 5 min. Garnera med koriander.
- Servera med nudlar eller ris.
Liknande recept
Kommentarer (0)
Relaterade Artiklar
Zinfandel
Drick ett neutralt vitt vin, drick ett ljust rosévin med viss sötma...
Malmöfestival
Av all mat som serveras under Malmöfestivalen har Matklubben hållit...