Lax med getost

Serverar: 2 portioner

Tid: 30 minuter

Getost och honung passar så otroligt bra ihop. Ringla över lite honung över laxfilén innan du serverar. Gott till är matvete och lite grönsaker.

Ingredienser

  • 2 laxfiléer
  • 100 g getost
  • ½-1 dl crème fraiche
  • ½ msk franska örter
  • 1 msk honung
  • Instruktioner

    Ställ ugnen på 225 grader. Mosa ihop getosten tillsammans med lite crème fraiche, smaka av med salt, peppar och franska örter. Salta och peppra laxen och bred ett lager med oströra. Tillaga i ugnen 15-20 min.

    Liknande recept

    Kommentarer (3)

    lena1j 20 oktober 2009

    Tack för detta lätta och fanastiska recept, det var så gott så man bara ville ha mer. Jag kommer absolut att göra detta igen

    malin_larare 4 augusti 2011

    Fantastisk snabb vardagsmat, toppbetyg av mig!

    mumsan 26 februari 2016

    Mordgott!

    Relaterade Artiklar

    Malmöfestival
    Av all mat som serveras under Malmöfestivalen har Matklubben hållit...

    Kuckeliku!
    När påsken närmar sig känns det att det är vår i luften. Får vi bjuda...

    Snittar och tilltugg
    Visst är det tråkigt att bara servera nötter till drinken. Här får du...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben