Serverar: 2 portioner
Tid: 30 minuter
Getost och honung passar så otroligt bra ihop. Ringla över lite honung över laxfilén innan du serverar. Gott till är matvete och lite grönsaker.
Ställ ugnen på 225 grader. Mosa ihop getosten tillsammans med lite crème fraiche, smaka av med salt, peppar och franska örter. Salta och peppra laxen och bred ett lager med oströra. Tillaga i ugnen 15-20 min.
Malmöfestival
Av all mat som serveras under Malmöfestivalen har Matklubben hållit...
Kuckeliku!
När påsken närmar sig känns det att det är vår i luften. Får vi bjuda...
Snittar och tilltugg
Visst är det tråkigt att bara servera nötter till drinken. Här får du...
Tack för detta lätta och fanastiska recept, det var så gott så man bara ville ha mer. Jag kommer absolut att göra detta igen
Fantastisk snabb vardagsmat, toppbetyg av mig!
Mordgott!