Lax- och krabbstjärnor

Serverar: 10 portioner

Små stjärnformade piroger med krabb- och laxfyllning, goda både varma och kalla.

Ingredienser

  • 75 g rökt lax
  • 0.5 dl krabbpastej från tub
  • 1 pkt (2 rullar) fryst smördeg
  • Ägg till pensling
  • Instruktioner

    1. Tärna den rökta laxen fint och blanda ner krabbpastejen.
    2. Tina smördegen enligt anvisningar på paketet.
    3. Ta ut stjärnorna med pepparkaksmått.
    4. Lägg sammansmördegsstjärnorna med laxgeggan emellan och limma samman kanerna med ägg. Tryck kanterna med en gaffel håller dom lättare samman.
    5. Pensla ytan med uppvispat ägg och grädda i 225 grader i ca 8 min eller tills dom fått fin färg och är genomgräddade.

    Liknande recept

    2 h 30 min
    10-12

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben