Lax- och melonsallad

Serverar: 4 portioner

Tid: 15 minuter

En lätt förrätt.

Ingredienser

  • 200 g gravad lax
  • 100 g galiamelon
  • 4 salladslökar
  • 75 g kräftstjärtar i lag
  • 100 g gröna ärtor
  • Dressing
  • ½ - 1 tsk wasabi
  • 3/4 dl japansk soja
  • saften från ½ lime
  • Garnering
  • Krasse
  • Limeklyftor
  • Instruktioner

    1. Skär laxen och melonen i lika stora bitar. Skär salladslöken tunt. Låt kräftstjärtarna rinna av.
    2. Fördela alla ingredienserna i fyra serveringsglas.
    3. Blanda wasabin med soja och limesaft. Fördela dressingen över salladen precis före serveringen och garnera med krasse och limeklyftor.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben