Lax- och räkbiffar
Goda biffar som är lätta att tillaga. Perfekt att ha i frysen.
Ingredienser
500 g laxfilé
100 g räkor
1 ägg
1/2 dl hackad gräslök
Saften av en 1/2 citron
1/2 tsk salt
1 krm vitpeppar
Instruktioner
Lägg laxfilé och räkor i en matberedare och mixa till en färs. Tillsätt ägg, gräslök, pressad citron, salt och peppar.
Forma färsen och stek dem i margarin på medeltemperatur cirka 5 minuter.
Liknande recept
Kall lax- och räkpaj
4.5
30 min
4-6
22
Lyxig lax- och torsksoppa med sting
4.8
1 h 20 min
4-6
1
Lax- och avokadosallad
4.5
15 min
1
2
Lax- och spenatpaj med dilldoft
3.5
4
3
Lax- och squashgratäng
5
35 min
4
3
Lax- och räktårta
4.9
10-12
2
Lax- och färskostterrin
10
1
FjälMalins lax- och räksoppa
3
30 min
4
Kryddiga räkbiffar
20 min
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!