Laxfilé i ugn

Serverar: 4 portioner

Tid: 25 minuter

Lättlagad! Jättegod sås.

Ingredienser

  • 4 laxfiléer
  • 2 dl crème fraiche
  • 2 dl grädde
  • Salt
  • Citronpeppar
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 200º
    2. Salta och peppra laxfiléerna. Lägg dem i en ugnsform.
    3. Blanda crème fraiche och grädde. Häll detta över laxen.
    4. Gratinera i 20 minuter.
    5. Serveras med potatis.

    Liknande recept

    4.9
    30 min
    2
    10
    4.6
    40 min
    4
    100
    4
    1 h 15 min
    4
    1
    4.7
    50 min
    2-3
    3

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Härliga fiskrätter!
    Lax känns riktigt somrigt, ja, egentligen alla fiskar. Hur somrigt...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben