Laxfilè i ugn

Serverar: 2 portioner

Tid: 30 minuter

Enkel rätt med mersmak.

Ingredienser

  • 2 laxfilèer á 125 - 140 g
  • salt
  • fransk senap
  • cayennepparpulver
  • Sås
  • 1 dl gräddfil
  • 1 msk hovmästarsås
  • salt
  • peppar
  • Instruktioner

    1. Ställ ugnen på 200 grader. Salta försiktigt på laxfiléerna. Stryk på ett tunt lager fransk senap på filéns översida. Pudra mycket försiktigt på cayennepeppar. Placera filéerna i en smord ugnssäker form, grädda i ugnen 20 minuter.
    2. Blanda 1 dl gräddfil med en matsked hovmästarsås. Smaksätt med salt och vitpeppar.
    3. Gott med kokt potatis eller Wookade grönsaker..

    Liknande recept

    4.9
    30 min
    2
    10
    4.6
    40 min
    4
    100
    4
    1 h 15 min
    4
    1
    4.7
    50 min
    2-3
    3

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Härliga fiskrätter!
    Lax känns riktigt somrigt, ja, egentligen alla fiskar. Hur somrigt...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben