Laxlasagne med spenat

Serverar: 4-5 portioner

Härligt ihopslängd lasagne med lax, spenat, vitlök och grekisk yoghurt. Man tager vad man haver!

Ingredienser

  • 4 laxfiléer
  • 1 röd lök
  • 1 röd paprika
  • ½ purjolök
  • 2 tsk limesaft
  • 2 dl fryst stuvad spenat
  • ½ dl cantadou vitlök/örter
  • 1-2 dl grekisk yoghurt
  • 1 tsk sambal oelek
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Hacka paprika, lök och purjolök i bitar efter eget tycke. Dela laxfiléerna i skivor och stek dessa med paprikan, löken och purjolöken krydda med salt och peppar.
    2. Ha i den frysta stuvade spenaten och sambalen i en kastrull samt cantadouosten. Salta och peppra. Blanda ner spenatröran med laxen och rör om.
    3. Varva laxröran med lasagneplattor i en ugnssäker form och gratinera i ugn i ca 20 min 200 grader.

    Liknande recept

    Kommentarer (3)

    christian21mars 12 januari 2012

    Mycket gott måste jag säga!

    Hunter44 12 januari 2012

    Låter gott! Måste testa receptet någon dag

    sunneras 16 januari 2012

    Röran var god, men det står inte att man ska blanda i youghurten men jag hällde i den i spenatröran. Var nog för lite röra... lasagne plattorna var stenhårda. Gjorde jag något fel?

    Relaterade Artiklar

    Apriltävlingen avslutad!
    Det är så kul med alla recept som kommer till oss varje dag! Desto svå...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben